LowDust termékek

Publikálva: 2016.04.1.

LowDust termékek

A felújítási, építési munkálatok során gyakran vélekedünk úgy, hogy legfőbb kérdések a mennyiért és a mit. Pedig a mivel legalább annyira fontos szempont egy teljes lakásfelújítás alkalmával, hiszen ez lesz hatással a környezetünkre és az életünkre. Otthonunk minősége nagyban befolyásolja egészségünket, éppen ezért fontos, hogy jól válaszuk meg az alapanyagokat. Tény, hogy a felújítási és építési munkálatok nem olcsóak, viszont ha már befektetünk az otthonunkba, akkor azt minőségi alapanyagokkal érdemes megtenni.

Gondoljunk az emberek és a lakásunk jövőjére: egy felújítás, építés során amellett, hogy figyelembe vesszük az egészségünket, a környezetet és a szakembereket is óvhatjuk a káros anyagoktól.Lehetőségünk nyílik már olyan speciális termékeket használni, amivel a levegő minőségét és a környezetszennyezést is jelentős mértékben csökkenthetjük. Például a Mapei kínálatában olyan „LowDust” technológiával ellátott, csökkentett porzású termékeket is találunk, amelyek minimális mennyiségű port bocsátanak ki a felhasználás során, ezzel is védik a kivitelező és építtető egészségét.

 

A „ LowDust ” innovatív technológia használata felújításkor számos előnnyel jár

 

  • 90%-kal kevesebb por kerül a környezetbe a LowDust termékek használatával a hagyományos por alapú termékekhez képest
  • A termékek bekeverése és felhordása során saját magunk és persze a szakemberek számára is jóval biztonságosabbak a LowDust termékek, hiszen sokkal kevesebb port juttatnak a levegőbe.
  • A zsákok elhelyezésekor a porszennyezettség csökken, vagyis sokkal tisztább marad a környezetünk.
  • A kevesebb keletkező pormennyiségből adódik, hogy a szakemberek számára a LowDust termékek a tiszta munkahelyet is jelenthetik egyben.

 

Oszd meg te is