DropEffect technológia

Publikálva: 2016.03.18.

Dropeffect technológiákSok épületben visszatérő probléma a penészedés. A látvány, a kellemetlen szagok, az elszaporodó mikroorganizmusok és gombák amellett, hogy sok bosszúságot okoznak, az egészségünkre is károsak. Ahhoz, hogy tartósan és eredményesen fellépjünk a probléma ellen a szakemberek különböző penészgátló technológiákkal ellátott rendszerek alkalmazását javasolják az építőanyagok kiválasztásakor, mint például a DropEffect.

A DropEffect technológia használata javasolt, ami nagyfokú légáteresztő képességet és vízlepergető hatást biztosít a festéknek. A DropEffect hatással van a molekulaszerkezetre, amelynek köszönhetően mérsékeli a felületi feszültséget, ezáltal pedig jelentősen csökkenti a víz és más folyadékok felszívódását.

Ez a vízlepergető hatás megakadályozza, hogy a festett falon megtapadjanak a szennyeződések, míg a légáteresztő képessége hozzájárul az időtálló fal kezeléshez. A mikroorganizmusok, mohák és penész elleni küzdelemhez pedig kiválóak a DropEffect technológiával ellátott termékek. Ha pedig a vízlepergetés mellett a penészedés gátlást is fontosnak tartja, akkor egy komplex penészellenes rendszert érdemes választania felújítás, építkezés alkalmával. Például a BioBlock és a DropEffect technológiák együttes alkalmazása egy igazán hatékony és időtálló megoldás a penész ellen.

Oszd meg te is